Dinerkaart

Voorgerechten

Coquilles met wakame & saffraan

16,5

Macaron van eend & paling

15,5

Geroosterde pompoen

9,5

Charcuterie van wild

12,5

Carpaccio van roasted beef

14,5

Soepen

Pompoensoep

8,5

Franse uiensoep

8,5

Hoofdgerechten

Wiener kalfsschnitzel

27,5

Dun gepaneerd kalfsvlees met citroen, preiselbeeren en aardappelsalade.
Optioneel (+2,50): zigeunersaus of champignonroomsaus. 

Bourguignon de chevreuil

25

Langzaam gegaarde ree in rode wijn, wortel en spek, met aardappelpuree.

Zeebaars

26

Gehele zeebaars met aardappelgraten, citroen, kruiden, saffraanschuim en ratatouille.

Tagliatelle al tartufo

19

Verse pasta met truffelsaus, pecorino en krokante salie. 

Entrecôte

32,5

Malse runderlende met saus naar keuze: kruidenboter of kruidige mosterdsaus.

Achterhoekse hertenbiefstuk

32

Met rodeportsaus, cantharellen en stoofpeer. 

Canard à l'orange

24

Eendenborst met sinaasappelsaus en een vleug Grand Marnier.

Gevulde coeur de boeuf

18

Tomaat gevuld met herfstratatouille, linzen en gruyère. 

Desserts

Kaasplank

11,5

Tiramisù

7,5

Herrencrème

6,5

Crème brûlée

7,5

Tarte tatin

7,5