View the vacancy in english

Zelfstandig Werkend Kok
Brasserie Posthuis

📍 Markt 4-6, Groenlo | ⏱️ 32-38 uur per week

Brasserie Posthuis is deze zomer geopend in hartje Groenlo: een nieuwe zaak met een frisse start en een keuken geïnspireerd door de smaken van Rome, Wenen en Parijs.

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok die wilt helpen de keuken te trekken en het Posthuis mee wil opbouwen tot een vaste waarde in de Achterhoek.

Wie jij bent?

  • Klassieke en creatieve gerechten bereiden, zowel volgens recept als met je eigen twist
  • Zorgen dat alles klopt: smaak, garing, presentatie en timing
  • Voorraad en bestellingen bijhouden
  • Meedenken over nieuwe gerechten en de menukaart
  • Keukenhulpen aansturen en nieuwe collega’s inwerken
  • Werken volgens HACCP en bijdragen aan een georganiseerde keuken
  • Samen met het team zorgen voor een fijne sfeer, inclusief goede personeelsmaaltijd 
  •  

Wat je gaat doen

  • Je hebt ervaring in een professionele keuken
  • Je levert constante kwaliteit, ook als het druk is
  • Je denkt mee en neemt initiatief om dingen slimmer, beter of smaakvoller te maken
  • Je werkt secuur, met oog voor detail en presentatie
  • Je bent flexibel met werktijden, maar wij doen ons uiterste best om een goede werk-privé balans te houden (dus ook geregeld een weekend vrij)
  •  

Wat je van ons kunt verwachten

  • Salaris volgens horeca-CAO + reiskostenvergoeding & fooi
  • Doorgroei naar chef óf direct instappen als chef (bij aantoonbare geschiktheid)
  • Werk-privé balans: rooster op tijd & geregeld weekend vrij
  • Flexibele uren: 32–38 uur (parttime of fulltime)
  • Klein, jong en hecht team
  • Werken op dé toplocatie: Markt Groenlo

Solliciteer nu direct